top of page

JAGDHÜTTE BREIDELSLEY

Living.png
20220811_164513.jpg

Inrichting

Op de benedenverdieping vind je de gezellige woonkamer waar je, verwarmd door de Specksteinofen, kan genieten van elkaars gezelschap. In de bescheiden keuken bereid je, voorzien van alle gemakken, een lekkere maaltijd (kok helaas niet inbegrepen). Spellen, boeken en knutselspulletjes mag je allemaal gebruiken om je tijd mee te besteden. Ook de twee buitenterrassen zorgen voor heerlijke zonovergoten middagen of knusse kaarsverlichte avonden.

Er zijn vier slaapkamers in het huis. Een tweepersoonskamer met twee enkele bedden op de benedenverdieping en drie tweepersoonskamers op de eerste verdieping (1x met dubbel bed en 2x met twee enkele bedden). Aan de allerkleinsten wordt ook gedacht; in de achterste slaapkamer staat een kinderbedje. Houd er bij het boeken rekening mee dat de achterste slaapkamer enkel te bereiken is via de voorlaatste slaapkamer.

Er zijn verder twee badkamers en twee aparte toiletten, zowel boven als beneden.

Vergeet ook zeker niet in de kelder te kijken! In het wijnrek staan verschillende streekwijnen die we zelf hebben uitgezocht. Je mag een vrijwillige bijdrage achterlaten.

Benedenverdieping.png

Benedenverdieping

Bovenverdieping

bottom of page